Kram dig selv - Gør det nu!

self-hug (1).jpg

"Mads, du er en skændsel for single-fyre!"

En af mine gamle venner havde svært ved at forstå mig, da for ca. 10 år siden valgte at gå i frivillig isolation i et par år. En af de vigtigste øvelser jeg lavede, var at ligge på min sofa og kramme mig selv. Bogstaveligt talt - fosterstilling og så armene rundt om skuldrene. Jeg kan godt forstå det virkede som en upassende opførsel som single…. Det var også vildt underligt i starten, men efterhånden blev det bare til omsorg og forståelse for min egen historie, min vrede, alt det der gjorde ondt og alle de små indre børn, som bare skulle rummes.

Selv-omsorg virker. Også selvom ordet lyder lidt underligt. Siden da er jeg kommet tættere på livet - har udviklet mig mere - og haft mere professionel succes end på noget andet tidspunkt. Det gør stadig ondt og Triste kommer stadig frem og vil styre showet. Men der er meget mere liv – mere mod – mere lyst til at smage, lave fejl og skabe noget.

Du skulle prøve det! Lad som om du har krav på den samme form for medfølelse og kærlighed som du ville give dine bedste venner :)

Læs artikel fra Psychology Today om studier i selv-omsorg, udvikling og evnen til at fejle her 

Forrige
Forrige

Udvikling er ikke voksent og forankret i autentisk væren

Næste
Næste

Creativity, Ideas, David Lynch & Keats